Husgrunder Örnsköldsvik

SJÖLUNDS SPÅR o MARK AB (SSM AB) – husgrunder Örnsköldsvik

Vi hjälper dig

SSM AB erbjuder hjälp till både privatpersoner och företag i Örnsköldsvik med arbeten såsom husgrunder och mycket mera. Vi har mångårig kompetens och till vår hjälp har vi alla redskap och maskiner som krävs, vilket innebär att inget uppdrag är omöjligt för oss. Här jobbar vi med kvalitetssäkring och med en strävan efter att alla som anlitar oss ska bli nöjda till 100 procent.

Om oss

Hög kompetens, genomtänkta helhetslösningar och kvalitetsmedveten personal
är vad du möter när du vänder dig till SSM AB. Säkerheten är vad vi prioriterar allra högst och att du som kund ska känna dig nöjd med det vi gör för dig. Av oss kan du få hjälp med både det lilla och det stora projektet.

Kontakta oss om du önskar erhålla en offert som är helt kostnadsfri!

 

Husgrunder Örnsköldsvik

Små & stora uppdrag

Inget uppdrag är varken för litet eller för omfattande för att vi ska stå till tjänst. Det är alltid kundens behov som är i centrum.

Alltid nöjda kunder

Tack vare att vi kvalitetssäkrar våra arbetsmetoder och tänker i termer av miljö och hållbarhet, så ser vi till att våra kunder blir nöjda.

Husgrunder Örnsköldsvik

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi arbetar med att ständigt bli bättre på miljöarbete! Återvinning och sopsortering är självklart för oss. Allt miljöfarligt avfall tas omhand enligt det regelverk som finns. Finns det miljömärkta produkter så använder vi dem. Vi ställer också miljökrav på våra samarbetspartners.

Markarbeten

När det kommer till markarbeten så kan vi erbjuda all slags tänkbar hjälp. Om du behöver hjälp med dräneringsjobb, tomtplanering eller husgrunder i Örnsköldsvik så är vi det perfekta valet av företag.

Enskilt avlopp

För hus som inte är anslutna till det kommunal VA-nätet i Nordmaling, så är enskilt avlopp en bra lösning. Vi ger dig en lösning som verkligen passar dina behov och fastighetens förutsättningar. 

Övrigt

Här finns kompetensen att ta del i infrastrukturprojekt när det kommer till järnväg och anläggning, där vi även är med och bemannar upp med personal med rätt utbildning och erfarenhet. Ända från planeringsstadiet till avslut av projekt är vi delaktiga.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

SJÖLUNDS SPÅR o MARK AB

ASPEÅVÄGEN 472, 914 92 Lögdeå

076-787 33 32

sebastian@sjolundssparomark.se

Husgrunder Örnsköldsvik

SJÖLUNDS SPÅR o MARK AB (SSM AB) finns till för alla som behöver vår hjälp med exempelvis husgrunder i Örnsköldsvik med omnejd. Varmt välkomna till oss!